Jäsenille

  • Työmarkkinakielen alkeiden sanastoa selkokielellä.

Päivitä tietosi jäsenrekisteriin

Päivitä jäsentietosi liiton sivustolla osiossa omaJHL. Tarkista, että henkilötietojen alla olevat yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Työmarkkinakentällä eletään sellaisia aikoja, että yhteystietosi oikeellisuus on erittäin tärkeää. Yhteystiedoiksi kannattaa laittaa joku muu kuin työnantajan sähköposti tai työpuhelinnumero.

Mikäli kaipaat tukea yhteystietojesi päivittämiseen liittyen ota yhteyttä sivussa olevan lomakkeen kautta tai ota yhteyttä jäsenasiainhoitaja Anne Ojala 040 513 4591 tai ojalaan6(at)gmail.com

Oikeat ja ajantasaiset jäsentiedot ovat tärkeitä, jotta  JHL tai yhdistyksesi voivat jatkossakin lähettää sinulle sopimusalaasi liittyviä tärkeitä viestejä. Mikäli yhteystietosi ovat virheelliset et saa viestejä myöskään liitoltasi tai  yhdistykseltäsi.

Jos et vielä ole käynyt omaJHL:ssä, käy nyt luomassa tunnukset palveluun. Voit myös ensin tutustua omaJHL:stä kertovaan nettisivuumme.

HALLITUKSEN SUUNNITTELEMAT LEIKKAUKSET
JHL:n Lomakeskus Livohka Posiolla

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen JHL r.y  (114) on moniammatillinen yhdistys. Jäseniämme työskentelee erilaisilla tehtävänimikkeillä esim. toimistotehtävissä, hoitotyössä, tekniikassa, laitoshuollossa, välinehuollossa ja logistiikassa. 

Jäsenemme työskentelevät Sote-alalla erilaisissa ammateissa koko Varsinais-Suomen alueella. 

Ammattiliittona Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL) tavoite on olla vahva ja osaava edunvalvoja ja asiantuntija työelämän eri osa-alueilla. Paikallistasolla JHL on pääsopijajärjestö.

JHL:n strategian mukaisesti saman työnantajan palveluksessa olevia työntekijöitä edustaa yksi yhteinen JHL-yhdistys. Varsinais-Suomen hyvinvointialueella JHL 114 toimii tällaisena yhdistyksenä. Tällä tavoitellaan tehokkaampaa edunvalvontaa ja aktiivisempaa yhdistystoimintaa. Mitä suurempi liitto ja yhdistys ovat, sitä voimakkaampi se on erilaisissa ja eri tasoilla tapahtuvissa neuvottelutilanteissa.

Yhdistyksemme pääluottamusmiehet neuvottelevat hyvinvointialueelle uuden luottamusmiesjärjestelmän sekä muut paikalliset sopimukset.


Olemme iloisia, jos jatkossakin voisimme yhdessä kehittää  yhdistystä entistä toimivamman. Ota rohkeasti yhteyttä ja halutessasi  lähde mukaan kehittämään toimintaamme. 

Allaolevalla lomakkeella voit ottaa yhteyttä yhdistykseesi. Pyrimme vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pikaisesti.

Yhteydenotto