Tietoa meistä

VSSHP:n kuntayhtymän henkilökunta JHL 114 on moniammatillinen yhdistys. Yhdistykseen kuuluu toimistosihteereitä, hallintovirkailijoita, mielenterveyshoitajia, laitoshuoltajia, välinehuoltajia, sairaanhoitajia, kätilöitä, osastonsihteereitä, vahtimestareita, lähettejä, sovellusasiantuntijoita, huoltomiehiä, autonkuljettajia, tekniikan työnjohtajia, ammattimiehiä, lääkintävahtimestareita, perushoitajia, askarteluohjaajia sekä muita pienempiä ammattiryhmiä.

Ammattiliittona Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL) tavoite on olla vahva ja osaava edunvalvoja ja asiantuntija työelämän eri osa-alueilla. Paikallistasolla JHL on pääsopijajärjestö.

Koko sairaanhoitopiirissä koordinoiva pääluottamusmies Janne Sjölund ja pääluottamusmies Päivi Huhtala ovat hoitaneet kaikkien JHL:n jäsenten palvelussuhdeasioiden neuvottelut.

JHL:n strategian mukaisesti saman työnantajan palveluksessa olevia työntekijöitä tulisi pääsääntöisesti edustaa yksi yhteinen JHL-yhdistys. Tavoitteena ovat siis isommat paikallisyhdistykset. Tällä tavoitellaan tehokkaampaa edunvalvontaa ja aktiivisempaa yhdistystoimintaa. Mitä suurempi liitto ja yhdistys ovat, sitä voimakkaampi se on erilaisissa ja eri tasoilla tapahtuvissa neuvottelutilanteissa.

Yhdistyksellä on oma toimitila Koulukadulla ja loma-osake Levillä. Jäsenet voivat käyttää toimitilaa myös omiin tilaisuuksiin ilmaiseksi ja loma-osakkeen viikkovuokra on yhdistyksen jäsenille edullisempi kuin ulkopuolisille.

Olemme iloisia, jos jatkossa voimme yhdessä tehdä JHL 114 yhdistyksestä entistä paremman. 

Yhdessä voimme vaikuttaa työpaikan hyvinvointiin. 
Tervetuloa mukaan toimintaan!